Bestill time

For å være pasient her må man signere samtykke til bruk av kjernejournal.  Dette og e-resept registeret brukes aktivt for å gi riktig og forsvarlig behandling. A og B preparater SKAL kun følges opp av din fastlege, dette uten unntak!

Betaling:
Man kan betale med kort, kontant eller vipps. Det gis ikke ut faktura.

Avbestilling:
Avbestilling må skje innen 24 t, ellers belastes man full konsultasjonspris. Du kan avbestille eller endre time via online booking, på telefon, sms eller mail.

Av personvernhensyn kan vi kun vise timer som er bestilt fra kalenderen på nett med samme telefonnummer.

Vi prøver å være presise, men ber om forståelse for at uforutsette hendelser kan skje.  Vi er pliktige å ta inn Øyeblikkelig hjelp, og dette må da vike for planlagte konsultasjoner.

Bestill Online

 

Kort ventetid til lege midt i Oslo sentrum

Byporten Legesenter er et moderne privat legesenter med bred kompetanse og erfarne leger, midt i Oslo sentrum. Vi står utenfor fastlegeordningen slik at du selv kan bestemme hvilken lege du vil gå til uansett hvor i landet du bor.

Klinikken er en avdeling av Praxis Helse og åpnet allerede i 1999. Daglig leder er Elisabeth Günther. Vi holder til i 3.etg i Byporten Shopping, med inngang mellom Match og B-Young på plan 2 i senteret. Beliggenheten midt i Oslos trafikknutepunkt gjør det enkelt å besøke oss. Alle legene her på Byporten Legesenter har god kompetanse og lang erfaring innen sine felt.