Bestill time

Byporten Legesenter

 22 34 82 00
 41 23 51 90 ( kun sms )
post@byportenlegesenter.no
Åpent mandag-fredag 08-21

Kort ventetid til lege midt i Oslo sentrum

Byporten Legesenter er et moderne privat legesenter med bred kompetanse og erfarne leger, midt i Oslo sentrum. Vi står utenfor fastlegeordningen slik at du selv kan bestemme hvilken lege du vil gå til uansett hvor i landet du bor.

Klinikken er en avdeling av Praxis Helse og åpnet allerede i 1999. Daglig leder er Elisabeth Günther. Vi holder til i 3.etg i Byporten Shopping, med inngang mellom Match og B-Young på plan 2 i senteret. Beliggenheten midt i Oslos trafikknutepunkt gjør det enkelt å besøke oss. Alle legene her på Byporten Legesenter har god kompetanse og lang erfaring innen sine felt.

Ønsker du en full helsesjekk?

En regelmessig helsekontroll er viktig for å forebygge sykdom og helseplager. Ved Byporten Legesenter får du nå en full helsesjekk til kun 990,- Hensikten med helsekontrollen er å avdekke risikofaktorer tidlig (slik at dette kan håndteres før det blir et omfattende helseproblem), påvise eventuell sykdom eller andre lidelser. Sammen med lege og helsepersonell gjør vi en omfattende sjekk av din helsetilstand. Les mer…