Et hvitere smil med tannbleking!

Hvem vil vel ikke ha et kritthvitt smil? Det de aller fleste av oss bare kan drømme om å få naturlig, men som nærmest slår deg i bakken når du blir utsatt for det? For få ting får deg til å se så sunn og frisk ut som en skikkelig hvitt tanngard!

 

Hvorfor får vi stygge tenner?

Det er mange årsaker til at tennene våre ikke alltid fremstår like hvite i fargen. Mange av dem vet du sikkert allerede om, men de vanligste grunnene er:

  • Avleiringer fra spytt
  • Farge fra mat og drikke
  • Røyking
  • Farge fra fyllingsmaterialer
  • Bieffekt ved rotfylling
  • Blødning etter skade av tannsubstansen
  • Sykdom og medikamenter i barneårene
  • Overdosering med fluor

De aller fleste vil kunne få svært gode resultater av en tannbleking, men sjekk først om det er nødvendig å gjennomføre denne prosedyren før du setter i gang. Kanskje finnes det enklere midler som kan hjelpe de med ditt problem.

Dette gjør tannlegen

Det er viktig at du gjennomfører tannblekingen i samråd med tannlegen din. Dette blant annet fordi tannlegen er den som er best skikket til å vurdere hvilket behandlingsløp du trenger, men også til å forberede dine tenner før behandlingen setter i gang sånn at resultatet blir optimalt!

Så når du kommer til tannlegen din vil du først få pusset tennene dine skikkelig godt for å fjerne absolutt alt av tannsten eller for eksempel røykbelegg. Så blir det tatt et avtrykk av over- og underkjeven din og du får tilpasset plastformer som du skal bruke hjemme. I disse fyller du i tannblekingsmiddelet, og så sitter du med disse på i et gitt antall timer hver dag i 10-14 dager.

Så strengt tatt gjør du mesteparten av jobben selv, men for å få best mulig resultat overvåker tannlegen hele prosessen. For din skyld.

Kontakt oss for tannbleking

Vi gjør tannbleking hos alle våre tannklinikker og har kapasitet til å ta deg imot enten du foretrekker å besøke oss på Ullevål, Byporten i Oslo Sentrum eller i Asker.

Vår ekspertise er din trygghet, også når det kommer til å ivareta smilet ditt!