Hvitere tenner med Airflow

Mange av oss går til tannlegen med et lite snev av dårlig samvittighet. For vi drikker jo alt for mye kaffe. Eller te. Eller brus, juice og vin. Og vi vet jo at det misfarger tennene våre, men det hjelper ikke. Det er alt for godt!

I det daglige vil det kunne hjelpe å bruke en elektrisk tannbørste og være nøye med tanntråd. For misfargingen er rett og slett møkk. Vi har litt møkkete tenner. Det setter seg i emaljen og gjør Colgate-smilet litt mindre hvitt enn vi ønsker oss.

De siste årene har det blitt mer og mer populært å ty til tannbleking når kaffen har fått sitte på for lenge. For mange er dette en aldeles strålende løsning, og hvis du virkelig vil ha det blendene, hvite smilet – ja da er dette veien å gå –  også for deg. Tannbleking utført hos tannlegen din garanterer deg et godt resultat, trygt utført under kyndig ledelse av en fagperson.

Om du ikke er klar for å gå hele veien til Hollywood-gliset, finnes det en enklere og, ikke minst, langt mindre tidkrevende og kostbar løsning. Med Airflow sandblåses all gammel moro bort og du går ut fra tannlegekontoret med den reneste munnen du har hatt på lenge! Og fordelene med skinnende rene tenner er mange – en av dem er at de kan bli hvitere!

Så be om en oppfriskning med Airflow neste gang du er innom tannlegen din. Du skal se det gir strålende resultater!