Gynekolog i Oslo – Kort ventetid | Uten henvisning

Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger. Vi holder åpent mandag-fredag 08-21.

NIPT TESTING

NIPT testing ble godkjent 26.05.20, men er ikke tilgjengelig utenom sykehuset enda. Vi venter på at helsedirektoratet etablerer et system som gjør at vi kan utføre dette hos oss.
De har frist på å etablere et system til 01.11.20.

Vi vil innrette oss etter retningslinjene nå det ligger klart og oppdatere hjemmesiden med informasjon om prøvetaking og timebestilling så fort det blir tillatt.

Koronavirus og ultralydundersøkelse for gravide

Hos oss er det tillatt med følge til ultralydundersøkelse for gravide. Dette er en fin opplevelse gjerne partner/barnefar ønsker å ta del i. Hos oss er begge velkommen forutsatt at dere er friske og symptomfri. 

Timebestilling kan gjøre på nett, eller over tlf: 22348200.

Hva betyr «gynokologi»?

Gynekologi betyr opprinnelig «læren om kvinner» og en gynekolog tar seg hovedsakelig av alle medisinske tilstander som har å gjøre med kvinnens forplantningssystem.

Gynekologisk undersøkelse

Det man oftest vil sjekke  ved undersøkelsen er om det finnes celleforandringer i livmorhalsen som er et forstadium til livmorhals-kreft. I tillegg til dette kan man blant annet sjekke for klamydia, sopp, bakterier i skjeden og andre kjønnssykdommer. Ved andre problemer, som for eksempel inkontinens, kan en gynekologisk undersøkelse være nødvendig for å undersøke anatomien rundt urinveiene. Noen ganger kan man finne cyster på eggstokkene.

Vi anbefaler at undersøkelsen gjøres først og fremst i forbindelse med underlivsplager som uregelmessige blødninger, utflod og smerter. Alle mellom 25 og 69 år skal i tillegg ta celleprøve hvert tredje år. Dersom du har plager i mellomtiden tas ofte en ny prøve og får man uklare prøvesvar anbefales det å følge dette opp årlig. Opplever du ubehag i underlivet anbefaler vi en konsultasjon hos gynekolog for konsultasjon. 

Gynekologene ved Byporten Legesenter foretar:

  • gynekologiske rutineundersøkelser og utredninger
  • ultralyd av gravide
  • graviditetskontroller
  • prevensjon
  • fertilitetsutredning
  • biopsier.

Ultralyd

Venter du et barn? Vår gynekolog gjør ultralyd hos Praxis Helse – Byporten Legesenter i Oslo sentrum. Pasienter opplever både stor glede og trygghet ved å få utført en ultralyd og våre gynekologer har lang erfaring i faget. Les mer om ultralyd her.

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål? Ring oss på  22 34 82 00 eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Vi ønsker å hjelpe deg på best mulig måte når du trenger hjelp. Velkommen til oss på Byporten Legesenter.