Gynekolog i Oslo – Kort ventetid | Uten henvisning

Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger. Vi holder åpent mandag-fredag 08-21.

Våre gynekologer:

Elisabeth Smogeli er gynekolog og tar sin doktorgrad på livmorkreft ved Avdeling for gynekologisk kreft ved Det Norske Radiumhospital. Hun var ferdig utdannet lege i 2006 og startet å jobbe innen gynekologi og fødselshjelp i 2007. Siden 2011 har hun vært ansatt på Oslo Universitetssykehus. På Ullevål har hun opparbeidet seg kompetanse innen svangerskapsomsorg og generell gynekologi. Hun gjør ultralyd av gravide gjennom hele svangerskapet. De siste årene har fokuset vært utredning og behandling av gynekologisk kreft på Radiumhospitalet. Elisabeth Smogeli har en stor bredde i faget og er opptatt av at pasientene føler seg trygge og tatt på alvor.


Dr. Anne Ragnhild Kjus var ferdig utdannet spesialist i gynekologi og fødselshjelp i 2016. I utdannelsestiden jobbet hun mange år ved gynekologisk avdeling ved Haugesund sykehus og Drammen sykehus.Anne Ragnhild har lenge hatt en spesiell interesse for fertilitet og jobber nå til daglig med dette, både utredninger og behandling av pasienter med barneønske.

Dere treffer henne en dag i uken på Byporten. Noe av det beste med jobben min er å møte mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Du kan komme til meg med alle gynekologiske problemstillinger.

Dr. Damia Al-Heeti er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har sitt daglige virke som overlege på Kongsvinger Sykehus, og vi er så heldige å ha henne hos oss et par dager i uken. Hun har bred faglig kunnskap om både kvinnesykdommer, kirurgi, svangerskap og oppfølging av disse.

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål? Ring oss på  22 34 82 00 eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Hva betyr «gynokologi»?

Gynekologi betyr opprinnelig «læren om kvinner» og en gynekolog tar seg hovedsakelig av alle medisinske tilstander som har å gjøre med kvinnens forplantningssystem.

Gynekologisk undersøkelse

Det man oftest vil sjekke  ved undersøkelsen er om det finnes celleforandringer i livmorhalsen som er et forstadium til livmorhals-kreft. I tillegg til dette kan man blant annet sjekke for klamydia, sopp, bakterier i skjeden og andre kjønnssykdommer. Ved andre problemer, som for eksempel inkontinens, kan en gynekologisk undersøkelse være nødvendig for å undersøke anatomien rundt urinveiene. Noen ganger kan man finne cyster på eggstokkene.

Vi anbefaler at undersøkelsen gjøres først og fremst i forbindelse med underlivsplager som uregelmessige blødninger, utflod og smerter. Alle mellom 25 og 69 år skal i tillegg ta celleprøve hvert tredje år. Dersom du har plager i mellomtiden tas ofte en ny prøve og får man uklare prøvesvar anbefales det å følge dette opp årlig. Opplever du ubehag i underlivet anbefaler vi en konsultasjon hos gynekolog for konsultasjon. 

Gynekologene ved Byporten Legesenter foretar:

  • gynekologiske rutineundersøkelser og utredninger
  • ultralyd av gravide
  • graviditetskontroller
  • prevensjon
  • fertilitetsutredning
  • biopsier.

Ultralyd

Venter du et barn? Vår gynekolog gjør ultralyd både i 3D og 4D hos Praxis Helse – Byporten Legesenter i Oslo sentrum. En 3D ultralyd er bilder av fosteret i farger og 3D, mens 4D er film. Pasienter opplever både stor glede og trygghet av å få utført dette og våre gynekologer har lang erfaring i faget. Les mer om ultralyd her.

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål? Ring oss på  22 34 82 00 eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Priser | Gynekolog

En gynekologisk undersøkelse hos spesialist koster kr 1 290,-
3D/4D ultralyd m/DVD koster kr 1 470,-
NB: Det kan komme et tillegg i prisen ved evt. prøver fra laboratoriet

For full prisoversikt over alle konsultasjoner klikk her.

Vi ønsker å hjelpe deg på best mulig måte når du trenger hjelp. Velkommen til oss på Byporten Legesenter.