Gynekolog i Oslo – Kort ventetid | Uten henvisning

Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger.

Våre gynekologer:

Dr. Damia Al-Heeti er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Hun har sitt daglige virke som overlege på Kongsvinger Sykehus, og vi er så heldige å ha henne hos oss et par dager i uken. Hun har bred faglig kunnskap om både kvinnesykdommer, kirurgi, svangerskap og oppfølging av disse.

Vi har i tillegg med oss gynekolog Dr. Anne Ragnhild Kjus Skomedal som er spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Hva betyr «gynokologi»?

Gynekologi betyr opprinnelig «læren om kvinner» og en gynekolog tar seg hovedsakelig av alle medisinske tilstander som har å gjøre med kvinnens forplantningssystem.

Gynekologisk undersøkelse

Det man oftest vil sjekke  ved undersøkelsen er om det finnes celleforandringer i livmorhalsen som er et forstadium til livmorhals-kreft. I tillegg til dette kan man blant annet sjekke for klamydia, sopp, bakterier i skjeden og andre kjønnssykdommer. Ved andre problemer, som for eksempel inkontinens, kan en gynekologisk undersøkelse være nødvendig for å undersøke anatomien rundt urinveiene. Noen ganger kan man finne cyster på eggstokkene.
Vi anbefaler at undersøkelsen gjøres først og fremst i forbindelse med underlivsplager som uregelmessige blødninger, utflod og smerter. Alle mellom 25 og 69 år skal i tillegg ta celleprøve hvert tredje år. Dersom du har plager i mellomtiden tas ofte en ny prøve og får man uklare prøvesvar anbefales det å følge dette opp årlig. Opplever du ubehag i underlivet anbefaler vi en konsultasjon hos gynekolog for konsultasjon. 

Gynekologene ved Byporten Legesenter foretar:

  • gynekologiske rutineundersøkelser og utredninger
  • ultralyd av gravide
  • graviditetskontroller
  • prevensjon
  • fertilitetsutredning
  • biopsier.

Ta kontakt

Venter du et barn? Vår gynekolog gjør ultralyd både i 3D og 4D hos Praxis Helse – Byporten Legesenter i Oslo sentrum. Les mer om ultralyd her.

Priser | Gynekolog

En gynekologisk undersøkelse hos spesialist koster kr 1 290,-
3D/4D ultralyd m/DVD koster kr 1 470,-
NB: Det kan komme et tillegg i prisen ved evt. prøver fra laboratoriet

For full prisoversikt over alle konsultasjoner klikk her.

Vi ønsker å hjelpe deg på best mulig måte når du trenger hjelp. Velkommen til oss på Byporten Legesenter.