Gynekolog i Oslo – Kort ventetid | Uten henvisning

Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger. Vi holder åpent mandag-fredag 08-21.

Koronavirus og ultralydundersøkelse for gravide

Hos oss er det tillatt med følge til ultralydundersøkelse for gravide. Dette er en fin opplevelse gjerne partner/barnefar ønsker å ta del i. Hos oss er begge velkommen forutsatt at dere er friske og symptomfri. 

Timebestilling kan gjøre på nett, eller over tlf: 22348200.

Hva betyr «gynokologi»?

Gynekologi betyr opprinnelig «læren om kvinner» og en gynekolog tar seg hovedsakelig av alle medisinske tilstander som har å gjøre med kvinnens forplantningssystem.

Gynekologisk undersøkelse

Det man oftest vil sjekke  ved undersøkelsen er om det finnes celleforandringer i livmorhalsen som er et forstadium til livmorhals-kreft. I tillegg til dette kan man blant annet sjekke for klamydia, sopp, bakterier i skjeden og andre kjønnssykdommer. Ved andre problemer, som for eksempel inkontinens, kan en gynekologisk undersøkelse være nødvendig for å undersøke anatomien rundt urinveiene. Noen ganger kan man finne cyster på eggstokkene.

Vi anbefaler at undersøkelsen gjøres først og fremst i forbindelse med underlivsplager som uregelmessige blødninger, utflod og smerter. Alle mellom 25 og 69 år skal i tillegg ta celleprøve hvert tredje år. Dersom du har plager i mellomtiden tas ofte en ny prøve og får man uklare prøvesvar anbefales det å følge dette opp årlig. Opplever du ubehag i underlivet anbefaler vi en konsultasjon hos gynekolog for konsultasjon. 

Gynekologene ved Byporten Legesenter foretar:

  • gynekologiske rutineundersøkelser og utredninger
  • ultralyd av gravide
  • graviditetskontroller
  • prevensjon
  • fertilitetsutredning
  • biopsier.

Ultralyd

Venter du et barn? Vår gynekolog gjør ultralyd både i 3D og 4D hos Praxis Helse – Byporten Legesenter i Oslo sentrum. En 3D ultralyd er bilder av fosteret i farger og 3D, mens 4D er film. Pasienter opplever både stor glede og trygghet av å få utført dette og våre gynekologer har lang erfaring i faget. Les mer om ultralyd her.

Ønsker du å bestille time eller har du noen spørsmål? Ring oss på  22 34 82 00 eller send oss en henvendelse via skjemaet.

Vi ønsker å hjelpe deg på best mulig måte når du trenger hjelp. Velkommen til oss på Byporten Legesenter.