Rask legehjelp uten henvisning – Legetime på dag- og kveldstid 

På Byporten Legesenter møter du dyktige leger, spesialister og helsepersonell som er klare til å hjelpe deg. Hos oss unngår du lang ventetid og som regel får du time samme dag du bestiller, klinikken har lange åpningstider så vi finner alltid et tidspunkt som passer deg.

Behov for en legeerklæring / sykmelding?

En legeerklæring / sykmelding er en erklæring fra lege om et medisinsk forhold som kan innebære økte rettigheter i form av sykepenger eller berettiger fravær fra f.eks skole eller arbeidsplass (vi kan bistå med sykemelding ved korttidsfravær). Det kan også være erklæring om en tilstand eller sykdom som berettiger en dispensasjon. En sykemelding er en erklæring som kan være aktuell når man har medisinske årsaker som hindrer deg i å være på jobb. Les mer om sykemelding her.

Har du noen spørsmål eller ønsker du å bestille time? Ring oss på telefon: 22 34 82 00 eller ta kontakt via skjema/epost.

Behov for en legeattest?

Her er noen eksempler på hva en legeattest kan brukes til:

  • Om du skal ta førerkort for bil, buss eller lastebil
  • Om du skal ta sertifikat for fritidsdykking, fallskjermhopping, samt andre aktiviteter som kan være en påkjenning for kroppen
  • Om du skal jobbe på en oljeplattform (offshoreattest)
  • Om du har krav på hjelpemidler i hverdagen, jobb eller skole
  • Uttalelser til NAV

I legeattest vil det alltid fremgå hva attesten skal brukes til.

Skulle du ha behov for en legeattest ringer du oss på telefon 22 34 82 00 eller send oss en beskjed via kontaktskjemaet. Du får på forhånd vite hva din attest vil koste. Vi setter opp en time hos lege som vil hjelpe deg.

lege byporten legeattest sykemelding legetime

Våre dyktige leger kan hjelpe deg med det meste. Ved behov vil de henvise deg videre til våre spesialister eller hjelp utenfor Byporten.

Pris på undersøkelse og legeerklæring

Vi kan tilby rask behandling til fornuftige priser. Prisen for en undersøkelse og legeerklæring /sykmelding for voksne koster fra 795,- For studenter er prisen fra 715,- Trenger du legeattest har dette en fast pris som du får oppgitt på forhånd eller hvis du ringer oss på 22 34 82 00 .

Byporten Legesenter

Byporten Legesenter holder til midt i sentrum av Oslo. Du finner oss i 3. etasje i Byporten Shopping i tilknytning til Oslo S. Du kan gå tørrskodd fra trikk, bane, buss eller tog opp i våre lokaler eller vi kan tilby parkering i underetasjen. Vi har åpent fra 08 til 21 alle hverdager (man-fre).

Telefon: 22 34 82 00
Mobil: 41 23 51 90 (kun sms)
post@byportenlegesenter.no

Åpent mandag-fredag 08-21
Adresse: Jernbanetorget 6, 0154 Oslo. 3. etg i Byporten Shopping