Tannlegevakt

Tannlegevakt er nødvendig når tannpinen gjør veldig vondt og man trenger hjelp så fort som overhode mulig. Men det er ikke alltid lett å komme til tannlegen med en gang. Vi kan hjelpe deg!

Trenger du tannlegevakt?

Våre klinikker har i teorien ikke tannlegevakt, men i praksis har vi gode åpningstider og vi tar alltid imot alle akutte tilfeller. Våre gunstige priser er de samme gjennom hele dagen, så du slipper pristillegget man gjerne opplever på ordinær tannlegevakt. Har du tannlegeforsikring er det enda enklere, les mer om tannlegeforsikring her.

Åpningstider

Byporten Tannlegesenter:

Praxisklinikken på Byporten kjøpesenter har åpent fra kl 08.00 til 21.00 hver dag fra mandag til fredag. På lørdager har vi åpent fra kl 10.00 til 16.00. Det er også åpent hele sommeren og i romjulen. Vi tar imot alle som trenger akutthjelp hos tannlegen. Akutte smerter i tenner og munnhule reduserer livskvaliteten veldig, og det å gå med smerter over lengre tid er ikke bra for hverken fysisk eller psykisk helse.

Asker Tannlegesenter:

Asker Tannlegesenter har åpent fra 08.00 til 20.00 mandag til og med torsdag. Fredag er åpningstiden fra 08.00 til 16.00 og det er muligheter for avtaler på lørdagene om det ønskes. Også her er det akutthjelp for alle som trenger dette.

Ullevål Tannlegesenter:

Ullevål tannlegesenter har åpningstider fra 8.00 til 16.00 fra mandag til fredag, med en time lengre åpningstid på torsdagene. Våre tannleger og sekretærer er svært omsorgsfulle og har lang erfaring i yrket. Vi tar også imot alle akutte tilfeller innenfor åpningstiden.

Kontakt

Kom enten direkte til oss eller ta kontakt på telefon for å avtale time og få eventuelle råd til hva du kan gjøre med smertene mens du venter. Vi er opptatt av smertefri behandling både før, under og etter selve tannlegebesøket. La oss hjelpe deg med å få bort smertene for godt!

Praxisklinikkene leverer tannlegevakt hos Praxisklinikkene i Oslo sentrum, Ullevål eller Asker. Bestill en time i dag for rask konsultasjon og god behandling!